PORTOFOLIO

Kroz više od deset godina stvaralaštva, oblikovao sam bogato iskustvo koje sada želim podijeliti s vama. Na mojoj web stranici, ističem izdvojene galerije fotografija i videa, pružajući vam uvid u raznolikost i dubinu mog rada. Uz to, nudim vam mogućnost naručivanja printanih verzija mojih fotografija, omogućujući vam da zauvijek zadržite i podijelite trenutke koje sam zabilježio.

ANDREJ FOLO

Bok, moje ime je Andrej, fotograf i videograf.

Završio sam školu za umjetnost i dizajn, a cijela priča AF Visuals krenula je iz hobija i ljubavi prema fotografiji. Ono što me najviše ispunjava je kad moje slike potaknu emocije i probude znatiželju.

Svaka slika nosi svoju priču – neki poseban trenutak koji neće biti ponovljen. Želim s vama podijeliti svoje radove i nadam se da će vam se svidjeti.

Ako želite zadržati neki od tih posebnih trenutaka kod kuće, razmislite o printanju fotografija. U mojoj usluzi “PRINT” možete pronaći opcije za printanje visokokvalitetnih slika koje mogu uljepšati svaki prostor. Bilo da želite osvježiti prostor u domu ili tražite originalan poklon, imam fotografije za sve potrebe.

0 +
Završenih
projekata
0 +
Godina
iskustva
0 +
Zadovoljnih
klijenata

PRINT FOTOGRAFIJA

Za one koji ljepotu ovih krajolika žele unijeti u svoj dom, nudimo mogućnost kupnje grafika. Svaki otisak je opipljivi dio zadivljujućih prizora kojima smo imali privilegiju svjedočiti i uhvatiti ih.
Doživite nesvakidašnje i dopustite da naši ispisi donesu čaroliju prirode u vaš prostor.”

ANDREJ FOLO

Bok, moje ime je Andrej Folo, fotograf i videograf. Najveća nagrada koju možete dobiti je da probudite znatiželju i potaknete emocije. Svaka slika je jedinstven trenutak i zato postoje neizmjerni unikati.